LIGA ZA PRVAKA – U SRIJEDU ‘ZA LUKASOV KORAK’ PROTIV KAŠTELA U GOSPINOM POLJU!

U srijedu 30.03.2022 u 19:00, će se odigrati utakmica 3. kola lige za prvaka. U goste nam dolazi KK Ribola Kaštela. Naša ekipa je regularni dio sezone završila sa 5 uzastopnih pobjeda, a neporažena je i u prva dva kola Lige za prvaka.

Utakmica će biti humanitarnog karakatera jer će KK Dubrovnik donirati sav prihod od ulaznica za liječenje malog Lukasa.

Ova utakmica će biti treći susret ove godine sa Kaštelima. Očekujemo kao i uvijek jednu zanimljivu i tešku utakmicu. U prvoj utakmici u Gospinom polju Dubrovnik je pobijedio košem Petra Dubelja 14 sekundi prije kraja utakmice rezultatom 86:84. U drugoj utakmici u gostima Dubrovnik je izgubio rezultatom 74:70 kada su iskusni Delaš i Sanader u zadnjih 5 minuta preokrenuli utakmicu iako smo imali vodstvo skoro cijelo drugo poluvrijeme.

Filip Vujičić: ‘S dvije pobjede na početku lige za prvaka smo pokazali što sve možemo i koje su ambicije kluba. Mislim da imamo još prostora za napredak i jako sam optimističan za nastavak lige. Pozivam sve navijače da dodju u što većem broju, siguran sam da ćemo im u srijedu pružiti odličnu košarku protiv jako dobre ekipe Kaštela.

Kako je to izgledalo protiv Hermesa u 1. kolu, pogledajte u videu Unique Films-a :

Nakon odigrana 2 kola Dubrovnik je na drugoj poziciji na tablici sa 2 pobjede manje od Dinama, i jednom pobjedom više od Hermesa, Bosca i Kaštela.