[FOTOGALERIJA] Božićni turnir, dan prvi. Baš je dobro bilo!

Šest momčadi natjecalo se ove subote u dvorani OŠ Župa dubrovačka, na prvom od dva dana Božićnog školskog turnira, u organizaciji Košarkaškog kluba Dubrovnik. Danas su na rasporedu bili školski klubovi od prvog do četvrtog razreda.

Dva terena u župskoj dvorani ponudila su zanimljive utakmice šest školskih klubova: Ombla (Mokošica), Petka (Lapad), Monta (Montovjerna), Brenum (Župa dubrovačka), Gundulić (Gruž), Gruda (Konavle).

Pobjednik turnira je lapadska Petka, trenera Antonija Malekinušića, koja je u finalu pobijedila ekipu Montovjerne (trener Željko Vreća) rezultatom 21-18.

Treće mjesto pripalo je Gundulićima (trener Pero Jejina), koji su pobijedili župski Brenum (trener Maro Lučić) s 25-15. Peta je Ombla, koju je vodio Ante Radulović, a šesta je Gruda, trenera Luke Šapra.

Zanimljivo je bilo i nakon utakmica, kada su Djed Božićnjak, ali i naši seniori – Petar Dubelj i Filip Vujičić, dijelili medalje i nagrade.

Košarkaški klub Dubrovnik ovim putem zahvaljuje roditeljima, trenerima i mladim košarkašima na prekrasnom subotnjem jutru u Župi, koje će biti i sutra, kada se igra Božićni turnir petih i šestih razreda. Početak je ujutro od 8:30, a utakmice za plasman iza 11:30. Moramo zahvaliti i svim djelatnicima i prijateljima Košarkaškog kluba Dubrovnik, koji su pomogli u organizaciji.

Vidimo se sutra, a sada uživate u fotogaleriji.

ŠSD GRUDA – KONAVLE
ŠSD GUNDULIĆ – GRUŽ
ŠSD BRENUM – ŽUPA DUBROVAČKA
ŠSD MONTA – MONTOVJERNA
ŠSD PETKA – LAPAD
ŠSD OMBLA – MOKOŠICA