FOTOGALERIJA Nakon izleta u Zadar, već u subotu idemo u Šrkljevo!

U susretu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića, nismo uspjeli napraviti iznenađenje u Zadru i svladati momčad koja trenutno ima najbolju formu u Hrvatskoj. U FAVBET premijer ligi imaju deset pobjeda, bez poraza, dok ih se puno toga pita ove sezone i u ABA ligi. Rezultat utakmice bio je 84-56 (19-15, 23-18, 23-6, 19-17).

Statistika utakmice: KK ZADAR – KK DUBROVNIK 84:56 (19:15, 23:18, 23:6, 19:17)

U prvoj četvrtini smo solidno parirali domaćinu, no već u drugoj četvrtini napravili su veliki odmak, kojeg smo na poluvremenu smanjili, ali slično je bilo i u drugom poluvremenu.

Ivan Perinčić, trener Dubrovnika:Zaslužena pobjeda Zadra, dobili smo najtežeg protivnika u Kupu, prevelika je razlika u kontaktu, trčanju, trebalo bi nam petnaestak utakmica sa Zadrom da bismo uspjeli parirati, to je puno veća razina košarke i puno širi roster. Žao nam je što nam je utakmica došla u tjednu kad imamo puno bitniju utakmicu u prvenstvu. Kad je Zar ubacio u vršu razinu relativno lagano je dobio do kraja. Nastojao sam da priliku dobiju igrači koji su manje igrali, čestitam i Krševanu Klarici koji je imao izvrsnu utakmicu i želim mu da ih ima još puno ovakvih”.

Petar Dubelj:Pružili smo dobar otpor u prvom poluvremenu, u trećoj četvrtini nismo bili dobri napadački i tu smo izgubili utakmicu. Bili smo bolji nego u prvoj utakmici i dobra je priprema za ono što nas čeka u sljedećoj utakmici protiv Škrljeva u Rijeci

No, vremena za odmor i analizu nema previše. Već u subotu, 2. prosinca, od 18 sati gostujemo u Škrljevu kod DepoLinka. Susret je to 11. kola FAVBET premijer lige. Trenutno smo na omjeru 5-5, tako da bi eventualnom pobjedom, prvi krug sezone zaključili s pozitivnim skorom.