KK DUBROVNIK DOMAĆIN POLUZAVRŠNOG TURNIRA U-13 PRVENSTVA HRVATSKE

Hrvatski Košarkaški Savez je donio odluku i dodijelio KK Dubrovnik-u Domaćinstvo Poluzavršnog turnira dječaka U-13 – Grupa 1., u kojoj će igrati prvoplasirane momčadi regija CENTAR i SJEVER, te trećeplasirana petoplasirana momčad regije JUG. Škola Košarke Dubrovnik se kao trećeplasirana momčad regije JUG plasirala na ovaj turnir, i na domaćem terenu će se natjecati u Grupi 1 za prolaz na završni turnir.

Rezultate sa kvalifikacijskog turnira možete naći na OVOJ POVEZNICI.

Nakon odigranih kvalifikacija, poznato je svih 16 ekipa iz Hrvatske koje su se plasirale na poluzavršne turnire. Tih 16 ekipa razigrava u 4 turnira, od kojih će jedan biti u Dubrovniku. Pobjednik svake grupe, ulazi u završni turnir i bori se za naslov U-13 Prvaka Hrvatske.

U Skupini 1 natječu se momčadi:

  • KK Cibona
  • ŠK Dubrovnik
  • KK DOŠK
  • KK Međimurje

Trener U13 Generacije, Luko Bijelić: ‘Plasman na poluzavršnicu U13 PH lijepa je nagrada za naše dječake, a utakmice koje ćemo odigrati s vršnjacima iz Zagreba Međimurja i Drniša za nas će biti od neprocjenjive vrijednosti. Ovo je prvo službeno natjecanje u organizaciji Košarkaškog saveza u kojemu ovaj uzrast naših dječaka sudjeluje. Nadamo se da će se to već od slijedeće natjecateljske sezone promjeniti. Naši dječaci će uživati u ovim utakmicama, dati će sve od sebe, a siguran sam da će plasman među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj ostvariti najkvalitetnija ekipa.