KK DUBROVNIK – KK AMFORA 102:65

U 15. kolu prve muške lige KK Dubrovnik je upisao uvjerljivu pobjedu od 37 koševa razlike protiv KK Amfora iz Makarske. Nakon ovoga kola Dubrovnik se nalazi na 6 mjestu na tablici sa 2 utakmice zaostatka.

Košarkaši Dubrovnika su krenuli jako u utakmicu i već su krajem prve četvrtine imali 15 koševa razlike, a na poluvrijeme su otišli sa čak 25 koševa razlike nad gostujućom ekipom. U drugom poluvremenu se nastavilo istim ritmom, te su i mladi igrači dobili priliku za igranjem, što se pokazalo kao pun pogodak, jer osim vrijednog iskustva pokazali su volju i znanje te mirno priveli utakmicu kraju.

Igru Dubrovnika je i ovaj put krasio timski pristup, što zorno pokazuje i 35 postignutih asistencija (Dubelj 6. Andabaka 6, Vujičić 6), a naši igrači su bili dominantniji i u skoku – sveukupno 50 skokova (Dubelj 10, Tomašević 9). Najbolji strijelac utakmice je bio Filip Vujičić sa 21 košem, a pratili su ga i Dubelj i Tomašević sa 12 koševa, te Vrkić sa 11 koševa.

U sljedećem kolu KK Dubrovnik ide na gostovanje kod KK Ribola Kaštela, koji trenunto drže drugo mjesto na tablici sa 4 boda i dvije utakmice više od KK Dubrovnika. U prošlom okršaju u Gospinom Polju Dubrovnik je pobijedio sa 2 razlike.

Detaljne statistike i snimku utakmice ćete naći ispod.

BOXSCORE STATISTIKA