LOKACIJA I SMJEŠTAJ

LOKACIJA:

Kamp Libertas, 15-i put zaredom, održava se u Dubrovniku, biseru Jadrana.

HOTEL:

Valamar Club Dubrovnik Hotel 3*  idealan je hotel 3* za sportske aktivnosti. Smješten u mediteranskom zelenilu poluotoka Babin kuk nedaleko prekrasnih plaža i stare jezgre grada Dubrovnika. Velik izbor zabavnih i sportskih aktivnosti, blizina plaže i veliki vanjski bazen s odvojenim bazenom za djecu te bife doručak i večera s bogatim izborom mediteranskih specijaliteta čini ovaj hotel idelanim mjestom za odmor i za opuštanje, ali i za rekreativce koji svoj odmor žele začiniti sportskim aktivnostima i šetnjama prirodom

SOBE:

Udobno i moderne opremljene sobe, klimatizirane, sa kadom ili tušem, opremljene sušilom za kosu, LCD sat TV i sefom. Svaka smještajna jedinica, kao i cijeli objekt pokriven je WI-FI mrežom, koja je uključena u cijenu. Prosječna veličina sobe je 19 m2.

PREHRANA:

Sudionicima kampa su osigurani buffet obroci za doručak, ručak i večeru. Jedno piće po osobi uz obrok uključeno u cijenu. Također je moguće prehranu prilagoditi zahtjevu pojedinaca po potrebi.

OSTALI SADRŽAJI I USLUGE HOTELA:

Vanjski bazen sa slatkom vodom sa odvojenim dječjim bazenom površine 700 m2. Ležaljke i suncobrani na bazenu su uključeni u cijenu. Šljunčane javne plaže Copacabana na 150m od hotela, te Coral Beach Club na 200m od hotela.Gostima su dodatno na raspolaganju pool bar i lobby bar kao dodatni a la cart izbor pića, snacka i laganog ručka. U hotelu je dostupno igralište za odbojku, košarku, mali nogomet, rukomet, badminton. Možete se zabaviti odbojkom na pijesku, boćanjem, mini golfom ili stolnim tenisom ili opustiti vježbajući s voditeljima zumbu i aerobic. Organiziramo i biciklističke ture.

DVORANE I TERENI ZA TRENING:

Treninzi će se održati u sportskoj dvorani u Gospinu Polju i vanjskim terenima Valamar hotela na Babinom Kuku.