PORAZ OD BOSCA U ODLUČUJUĆOJ UTAKMICI

U zadnjem kolu lige za prvaka Dubrovnik je izgubio od Bosca rezultatom 89:68. U utakmici koja je odlučivala koja od ove dvije ekipe će uzeti toliko željeno drugo mjesto koje je vodila u razigravanje za Premijer ligu, Bosco je iskoristio prednost domaćeg terena, mirnije ušao u utakmicu i od početka zadao ritam koji su držali do kraja same utakmice.

Već na kraju prve četvrtine domaćini su vodili 24:9, ali naši momci su do poluvremena uspjeli smanjiti na 10 razlike. U zadnju četvrtinu se ušlo sa minusom od 13 razlike, ali nažalost iskusni Bosco nije ispustio uzde ni u zadnjoj četvrtini te se utakmica završila sa velikih 17 razlike i pobjedom Bosca koji sada sa Dinamom razigrava za Premijer ligu.

U našim redovima večeras nije zaigrao Belikov, koji je putovao sa ekipom nadajući da će se stanje promijeniti i da će biti spreman zaigrati. Najučinkovitiji u redovima Dubrovnika su bili Filip Vujičić (15 koševa, 10 skokova), kapetan Ivan Vodopija (13 koševa, 8 skokova), Petar Dubelj (13 koševa, 4 skoka), Andabaka sa 12 i Šimović sa 11 koševa.

Čestitke Boscu na pobjedi, želimo im puno sreće u nastavku natjecanja, a čestitke i našim momcima i trenerima na svim igrama ove sezone i što su ponosno branili boje KK Dubrovnika i borili se do zadnje utakmice.