POSLASTICA U VIKENDU OD FESTE: Sutra u Gospino polje stiže Zadar, aktualni prvak Hrvatske!

Košarkaši Dubrovnika stigli su do 20. kola Favbet premijer lige, koje u vikendu svetog Vlaha u Gospino polje dovodi aktualnog prvaka Hrvatske. KK Zadar.

Zadar je od početka sezone najviše vremena proveo na samom vrhu tablice Premijer lige. Trenutno su treći (16 pobjeda i 2 poraza), ali i s dvije utakmice manje, kojima bi se mogli vratiti na vrh. Dubrovnik ovaj susret čeka sa šestog mjesta i omjerom devet pobjeda i deset poraza.

Dubrovčani u susret ulaze nakon poraza u Zagrebu kod Cibone (83-55), a prije toga je u Gospinom polju “pala” Dubrava velikim preokretom (78-72).

“Zadar ima kontinuitet od početka sezone. I u Prvenstvu i u ABA ligi. Što se tiče nas, ipak igramo doma. Već nekoliko kola nismo računali na Filipa Vujičića. Ali, trebamo to nadoknaditi. Najvažnije je da pružimo pristojan otpor i damo sve od sebe. Koliko će to biti dovoljno, vidjet ćemo” – istaknuo je pomoćni trener Dubrovnika Željko Vreća.

Cibona, Split i ostali klubovi već su popunjali dvoranu u Gospinom polju, a Dubrovniku ovaj put podrška itekako treba.

“Imali smo neke svoje šanse za pobjedu protiv ovih ekipa iz gornjeg doma. Nismo uspjeli. Ima još utakmica, ima još vremena. Vjerujem da će biti dobra posjećenost, momci su to zaslužili. Vjerujem da će i Zadar sam po sebi biti primamljiv protivnik publici. Jedan lijepi sportski spektakl” – zaključio je Željko Vreća.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 4. veljače, od 19 sati u Gospinom polju.