Prvi krug završili smo sa šest pobjeda i pet poraza!

U 11. kolu FAVBET premijer lige gostovali smo kod DepoLinka u Škrljevu, gdje smo upisali visoku pobjedu. Završilo je 72-86.

STATISTIKA UTAKMICE: KK DEPOLINK ŠKRLJEVO – KK DUBROVNIK 72:86 (11:31, 20:16, 17:21, 24:18)

Nakon što smo odigrali sa svima po jednu utakmicu, imamo šest pobjeda (Zabok, Bosco, Šibenka, Dubrava, DepoLink Šrkljevo, Alkar) te pet poraza (Zadar, Cibona, Split, Dinamo, Cedevita Junior). Cijeli prvoi krug proveli smo u gornjem domu tablice.

“Izuzetno bitna pobjeda za nas. Bili smo pravi od početka. Imali smo u srijedu tešku utakmicu sa Zadrom, ali nam je to na kraju dobro došlo. Dobro smo pokrivali njihove igrače i to je presudilo” – istaknuo je trener Ivan Perinčić.

“Jedna jako dobra utakmica. Odlično smo krenuli u prvu četvrtinu i nismo dozvolili Škrljevu da se vrati u utakmicu. Omjer 6-5 nakon prvog dijela je dosta dobar rezultat. Čestitam i želim sreću mojoj bivšoj ekipi” – istaknuo je Petar Dubelj.

U sljedećem kolu, sve kreće “ispočetka”. U prvom kolu smo bili domaćini Zaboku, gdje sada gostujemo sljedećeg vikenda. Točnije, u subotu (9. prosinca) od 19 sati.

FOTO: DepoLink Škrljevo