RIJEČ TRENERA: Ovo je utakmica za dušu, za gušt…

Košarkaši Dubrovnika u srijedu, 7. prosinca, u Gospinom polju dočekuju premijerligaša Cedevitu Junior u sklopu osmine finala Kupa Krešimir Ćosić. Utakmica se igra od 18:30.

Cedevita je trenutno četvrtoplasirana momčad HT Premijer lige (7 pobjeda, 4 poraza). U Dubrovnik dolaze s nizom od četiri pobjede u ligi (redom su pali Šibenka, Dinamo, Gorica, Zabok).

“Za nas je ovo jedan veliki izazov. Vrhunska prilika da vidimo gdje smo u odnosu na sve premijerligaše. Ne na sve, nego ove najbolje. Cedevita spada u gornji dom hrvatske košarke i ekipa je složena da se bori za trofeje.” – istaknuo je trener Dubrovnika Ivan Perinčić, koji je svoju trenersku karijeru započeo upravo u zagrebačkom klubu.

No pitat će se puno toga i Dubrovčane. U susret ulaze kao prvoplasirana momčad Prve muške lige i kao jedan od glavnih favorita za plasman u Premijer ligu. Nanizali su čak 9 pobjeda u ligi, 11 ako se računa i kup.

“Cedevita je veliki favorit, to bez daljnjega. Igra se jedna utakmica i to na domaćem terenu. Ovo je utakmica baš da odigraš za dušu, za gušt. Pozivam sve navijače da nas podrže u što većem broju” – nadodaje Perinčić.

Iz medija:

https://dubrovackidnevnik.net.hr/sport/utakmica-godine-za-kk-dubrovnik-perincic-ovo-je-utakmica-bas-da-odigras-za-dusu-za-gust

https://www.facebook.com/LibertasTelevizija/videos/3277559209173060