Riječ trenera uoči gostovanja kod Dinama

U sklopu 17. kola FAVBET premijer lige od 18 sati gostujemo kod Košarkaškog kluba Dinamo. U prvoj utakmici ove sezone u Gospinom polju, Zagrepčani su upisali pobjedu deset poena razlike (80-90).

Najprije o zdravstvenom kartonu uoči susreta, trener Perinčić: “Očekuje nas jedna vrlo zahtjevna i teška utakmica. Prvenstveno zbog toga što ćemo biti oslabljeni, jer igramo bez našeg najboljeg igrača Filipa Vujičića i Dragana Držajića. Imaju nekih zdravstvenih problema, no to će pokušati riješiti što prije. Ali idemo gore odigrati jednu pravu mušku utakmicu, najbolje što možemo. Ja se nadam jednoj pravoj utakmici, ripremali smo se dobro. Trenirali su dečki sjajno ova tjedan“.

U prošlom kolu upisali smo ogromnu pobjedu na gostovanju kod Šibenke, što je bila ukupno osma pobjeda ove sezone (uz osam poraza). Dinamo uoči ovog susreta ima 10-6.

Dinamo je jako kvalitetna ekipa. Imaju širinu, po dva igrača. Garafolić, Brzoja, Vučić, a najviše problema u Gospinom polju napravio nam je iskusni Novačić (37 godina), prošao sve i svašta. Njih moramo pratiti najviše. Trebat će nam jedna kolektivna obrana, da ih svedemo na što manji broj koševa. Dinamo igra lepšravo. Bit će ih teško zadrati na sedamdesetak koševa, ali ako to uspijemo, bit ćemo u prilici pobijediti utakmicu” – istaknuo je naš trener Perinčić.

Utakmica je na rasporedu od 18 sati uz prijenos na HKS TV-u (YouTube).