ŠKOLA KOŠARKE DUBROVNIK OSVOJILA 3. MJESTO NA U-13 TURNIRU ‘KVARNERSKA RIVIJERA’

U13 Generacija Škole Košarke KK Dubrovnika pod vodstvom trenera Luka Bijelića je sudjelovala ovaj vikend na međunarodnom košarkaškom turniru ‘Kvarnerska Rivijera’ u Rijeci.

Organizator turnira je Ri-Basket u suradnji sa gradom Rijekom na turnir pozvao 6 ekipa, a za gostujuće ekipe je osigurao smještaj na Botel-u Marina koji se nalazi na riječkoj rivi.

Naši dječaci su bili u skupini sa KK Janče i KK FSV. Prvu utakmicu su naši dječaci odigrali u petak protiv KK FSV i upisali su pobjedu rezultatom 53:34. Druga utakmica je odigrana u subotu protiv KK Janče, i ta utakmica je završila pobjedom ljubljanske ekipe 47:23, što je značilo da KK Janče ide u finale turnira, a naši dječaci u borbu za 3. mjesto protiv KK Kastav.

Naši dječaci su danas u 10.00 igrali protiv KK Kastav i pobijedili rezultatom 52:32, te osvojili 3. mjesto na turniru ‘Kvarnerska Rivijera’ a naš Lukša Pavlović je izabran i za člana prve petorke turnira. Čestitke našim dječacima i njihovom treneru! Veliko hvala domaćinima na izvrsno organiziranom turniru!

Finalni poredak:

  1. KK JANČE
  2. OKK DRAŽEN PETROVIĆ
  3. ŠK DUBROVNIK
  4. KK KASTAV
  5. KK FSV
  6. KK RI BASKET

Još jednom čestitke ekipi i treneru i organizatoru, al nije samo natjecanje ono što je bitno, ekipa se zabavila i uživala u svakom momentu ovog putovanja. U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo na terenu i van njega! Bilo je zabave, igre, čitanja, smijeha, razgledavanja a šlag na torti je bio i nastup našeg Natana Šipčića!