USKORO POČINJE 15. KAMP LIBERTAS

Košarkaški klub Dubrovnik i ove godine organizira međunarodni košarkaški kamp za mlađe uzraste – Kamp Libertas 2022! Kamp Libertas svake godine okuplja veliki broj zaljubljenika u ovaj sport, i ove godine se održava po 15-i put. Na kampu je kroz njegovu povijest sudjelovalo više od 3000 djece iz više od 20 zemalja svijeta.

Mladim košarkašima je pripremljen zanimljiv i zabavan program koji uključuje 6 noćenja i puni pansion u Dubrovačkom hotelu Valamar Club, 2 treninga dnevno, razne sportske edukacije, izlete i natjecanja.

Kamp Libertas 2022 će se održati Od 22.06. do 28.06.2022 (Za dječake i djevojčice rođene od 2006. do 2013. godine), a nakon Kampa Libertas u Dubrovniku će se održati i HKS-ov kamp za mlade košarkaše koji će trajati 2 tjedna.

Svim sudionicima kampa Libertas će biti podijeljen i košarkaški dres i majica sa obilježljima kampa. Prijevozi na treninge, rad sa dva trenera po grupi i zdravstvena skrb.

Na ovogodišnjem kampu uz trenere KK Dubrovnika polaznike će trenirati Ivica Skelin, Vlado Vanjak, Andjelko Matov, Igor Kovačević, prof. dr. Bojan Matković, Goran Gunjević i Hrvoje Vlašić.