Dvostruki program u subotu u Gospinom polju: igraju kadeti i juniori!

Ovog vikenda naša prva momčad gostuje u Sinju, kod Alkara. Točnije, u subotu od 19 sati. No, to ne znači da neće biti košarkaških radosti ovog vikenda u Gospinom polju. Dapače, slijedi dupli program!

U subotu, od 13 sati, naši juniori igraju susret Jedinstvene lige Dalmacije, upravo protiv Alkara. Momčad trenera Husnije Habula trenutno je na pet pobjeda i četiri poraza u ovom natjecanju.

Također u subotu, od 18 sati, slijedi poslastica u Jedinstvenoj kadetskoj ligi Hrvatske. Stiže zagrebačka Cibona.

Cilj juniorske ekipe je biti među pet ekipa u Dalmaciji i na jako smo dobrom putu. Očekujem da ćemo nastaviti u subotu s Alkarom i doći do još jedne pobjede” – rekao je naš trener Husnija Habul

O kadetskoj utakmici: “S kadetskom ekipom očekujem da nastavimo ispravljati stvari koje nisu bile dobre u početk. Mogu reći da iz kola u kolo to izgleda dosta bolje te se nadam da će se trud i rad na treningu okruniti i dobrim rezultatom sada protiv vodeće ekipe prvenstva. Sigurno da to neće biti lagan zadatak, ali vjerujem u igrače da će dati potrebnu razinu energije i koncentracije i u obrani i u napadu i da će nas to odvesti do naše prve pobjede”.

Naša U13 momčad već u petak s trenerom Lukom Bijelićem u Zadru igra susret protiv domaćina. U subotu su na rasporedu dva susreta Kupa Dalmacije za U-12 uzrast, a protivnici su Split i Zadar. U13 momčad odigrat će i prijateljsku utakmicu s KK Sukošan.