Poraz u Sinju u zadnjim trenucima utakmice…

U 21. kolu FAVBET Premijer lige nismo uspjeli doći do pobjede na teškom gostovanju u Sinju. Završilo je 58-57 za domaćina, kojem čestitamo na borbi do zadnje sekunde utakmice.

Vodstvo se mijenjalo nekoliko puta. U samoj završnici utakmice imali smo i tri poena prednosti, no Anderson je tricom za 58-57, postavio konačni rezultat. Nakon toga nismo uspjeli realizirati svojih dvadeset sekundi.

Na kraju 11. poraz ove sezone, uz devet pobjeda.

STATISTIKA UTAKMICE

Uvijek je lijepo igrati u Sinju. Prava košarkaška atmosfera. Kada su bili u Dubrovniku, isto su napravili atmosferu. Što se tiče napada, utakmica je bila baš onako ružna za gledanje… Alkar je morao dobiti, na kraju sve na jedan posjed. Moglo je otići na našu stranu. Alkar je imao više sreće, ili pameti, kako god da to kažem i zasluženo slavio” – rekao je nakon poraza trener Ivan Perinčić

Nažalost poraz. Prvo poluvrijeme smo igrali jako loše. U trećoj četvrtini smo se probudili, napravili neku prednost, koju je Alkar sustigao početkom zadnje četvrtine. Imali smo napad za pobjedu, nismo to realizirali. Čestitke Alkaru” – rekao je nakon utakmice Petar Dubelj.

Slijedi trotjedna pauza zbog okupljanja reprezentacija. Pauza u kojoj ćemo naporno raditi, jer svaka sljedeća utakmica bit će nam ključna za borbu za sredinu tablice. Sljedeći protivnik, u zadnjem kolu drugog dijela, je Škrljevo. Susret je na rasporedu početkom ožujka u Gospinom polju.

Foto: KK Alkar Sinj / AB foto