Iza nas je uspješna 2022, a pred nama još uspješnija 2023!

Iza nas je jako uspješna 2022. godina. U sezoni 2021./2022. malo je nedostajalo da dođemo do Premijer lige, sna kojeg sanjamo već godinama. Zato se još ozbiljnije krenulo u sezonu 2022./2023., u kojoj cilj ostaje isti.

Nakon 12 kola naši su mladići na prvom mjestu Prve muške lige s 11 pobjeda i samo 1 porazom!

“Čestitam igračima na fantastičnom prvom dijelu sezone. Oni su najzaslužniji za 11 pobjeda zaredom i što godinu završavamo na prvom mjestu” – riječi su trenera Ivana Perinčića, koji još nadodaje: “Zahvalio bi se predsjedniku Božu Koprivici i svima u klubu na ogromnoj energiji i naporu koje su uložili da imamo ovakvu momčad. I na prilici da radim s ovim momcima i da živim u ovom predivnom Gradu.”

“Ova je godina u sportskom smislu bila jako zanimljiva jer smo umalo ostvarili zadani cilj ulaska u Premijer ligu. Ulaskom u novu sezonu cilj je ostao isti te je s nizom pobjeda sve bliži” – ističe naš igrač Nikola Došen te o 2023. godini nadodaje: “Želim da nastavimo istom ritmu kao i do sada. I da se KK Dubrovnik vrati tamo gdje i pripada – u Premijer ligu”.

Košarkaški klub Dubrovnik svim Dubrovkinjama i Dubrovčanima želi sretnu, uspješnu i zdravu 2023. godinu!

“Želim da vam godina bude puna radosti, smijeha i ljubavi. Neka vam ovo bude najbolja godina dosad. Svima želim puno zdravlja. I da na kraju ove sezone vratimo Dubrovnik u Premijer ligu, jer Dubrovnik to zaslužuje” – zaključuje Perinčić.

“Svima ljubavi, mira i zdravlja” – želi Došen.