O KAMPU

Košarkaški klub Dubrovnik i ove godine organizira međunarodni košarkaški kamp za mlađe uzraste – Kamp Libertas 2022, 15-u godinu zaredom. Sudionici uz vrijedan rad s poznatim trenerima, uživaju i u drugim ljetnim radostima!

Međunarodni je to kamp koji svake godine okuplja veliki broj zaljubljenika u ovaj sport, i ove godine se održava po 15-i put. Na kampu je kroz njegovu povijest sudjelovalo više od 3000 djece iz više od 20 zemalja svijeta.

Mladim košarkašima je pripremljen zanimljiv i zabavan program koji uključuje 6 noćenja i puni pansion u Dubrovačkom hotelu Valamar Club, 2 treninga dnevno, razne sportske edukacije, izlete i natjecanja.

Kamp Libertas 2022 će se održati :

  • Od 22.06. do 28.06.2022 – Za dječake i djevojčice rođene od 2006. do 2013. godine

Svim sudionicima kampa će biti podijeljen i košarkaški dres i majica sa obilježljima kampa.  Prijevozi na treninge, rad sa dva trenera po grupi i zdravstvena skrb.

Od svog osnutka do danas u kampu Libertas je treniralo nekoliko hrvatskih reprezentativaca kao npr. Mario Hezonja, Ante Tomić, Roko Prkačin itd.

Sudionike kampa kroz njegovih prošlih 14 izdanja su trenirali i educirali veliki košarkaški treniri kao Željko Obradović, Aleksandar Petrović, Vlado Vanjak, Jasmin Repeša itd..