KK DUBROVNIK – KK ZAGREB 77:57

KK Dubrovnik je u subotu 19.02. ugostio KK Zagreb u Gospinom polju. Utakmica je završila rezultatom 77:57. KK Dubrovnik se sa ovom pobjedom nalazi na 5 mjestu sa 12 pobjeda i 6 poraza, ali i utakmicom manje.

Novitet u sastavu Dubrovnika je povratak našeg Nikole Došena, iskusnog i domaćoj publici poznatog beka, koji dava dodatnu širinu ozljedama načetim Andabaki i Vujičiću.

KK Dubrovnik je otvorio utakmicu dobro, i prvu četvrtinu završio sa rezultatom 18:13. U drugoj četvrtini i Dubrovnik i Zagreb su imali problema sa realizacijom i blijeda igra obadvije ekipe je rezultirala sa neuobičajeno malim brojem koševa (9:8).

U drugoj polovini igrači KK Dubrovnika su ubacili u višu brzinu i pravovremenim izmjenama i agresivnom igrom su početkom treće četvrtine otišli na 20 razlike, te mirno priveli utakmicu kraju.

Trener Ivan Perinčić je radi teškog rasporeda u periodu od 12.02 do 26.02 (kada Dubrovnik mora odigrati 5 utakmica) kroz cijelu utakmicu tempirao igrače i ravnomjerno raspodijelo minute i iskoristio cijeli roster, pa su priliku zaigrati i skupljati iskustvo imali i Tomašević i J. Vujičić.

BOXSCORE STATISTIKA

SNIMKA UTAKMICE: