OSMA POBJEDA OVE SEZONE: Veliko slavlje u Šibeniku!

U 16. kolu FAVBET premijer lige došli smo do osme pobjede ove sezone, a četvrte gostujuće. Slavili smo na gostovanju kod Šibenke rezultatom 77-88.

STATISTIKA UTAKMICE

“Bitna pobjeda za nas, protiv glavnog konkurenta za sredinu tablice. Nije lako igrati u Šibeniku, imaju sjajne navijače koji često budu šesti igrač. Iskoristili smo ovu situaciju s dolaskom novog trenera. Nije lako to posložiti. Šibenka će biti sve bolja i bolja, to znam. Još kada im se vrati Paić, to će biti jedna sasvim druga ekipa. Za nas jako važna pobjeda u borbi za ovaj srednji dio tablice. Čestitke igračima još jednom” – istaknuo je naš trener Ivan Perinčić

“Zaslužena pobjeda Dubrovnika. Prva četvrtina je bila onako, branili smo korektno ali nije bilo ideje u napadu, ni okomitosti. U drugoj četvrtini totalno loša igra u obrani. Dubrovnik se raspucao. Pokušali smo se vratiti, nismo uspjeli, jer su oni bili dobri. Imali su dobar protok lopte, važne šuteve… Mojim momcima moram poručiti da dignu glave, publici hvala, a mi ćemo se izvući kroz neki period” – riječi su trenera Šibenke Josipa Pandže.

Foto: Milan Balaban