POBJEDA PROTIV KAŠTELA – OSMA ZAREDOM

U 3. kolu lige za prvaka u Gospinom polju Dubrovnik je dočekao momčad Kaštela, i u odličnoj atmosferi pobijedio Kaštela rezultatom 80:68.

Krenulo je odlično, na kraju prve četvrtine rezultat je bio 22:9, a na poluvrijeme se otišlo sa veliki 47: 25. Igrala se odlična obrana, što je rezultiralo sa dosta poena u tranziciji, a krenuo je i šut. U trećoj četvrtini su Kaštelani ubacili u veću brzinu i na krilima Delaša i Perkušine su nastavili sa dobrom igrom sve do sredine četvrte četvrtine kada su došli na osam razlike, no ipak nisu uspjeli ozbiljnije zaprijetiti i utakmica je završila pobjedom Dubrovnika sa 14 razlike.

Najučinkovitiji u redovima Dubrovnika su bili Belikov sa 20 koševa, Vujičić sa 13 i Došen sa 12 koševa.

Kristijan Andabaka :
Vrlo važna pobjeda za nas pred sigurno tešku utakmicu sa Dinamom. Pobjeda koja nam daje vjetar u leđa i dodatno samopouzdanje u nastavku lige za prvaka. Veliko hvala navijačima koji su nas podržali u velikom broju i koji su se odazvali našoj akciji za Lukasov korak .

Nakon odigranog 3. kola lige za prvaka Dubrovnik je još uvijek na drugom mjesti sa dvije pobjede manje od Dinama, i jednom pobjedom više od Bosca.