Poraz u Zagrebu. A sada, nedjelja, Gospino polje, Zadar!

Cibona je u 19. kolu FAVBET premijer lige upisala zasluženu pobjedu u KC Dražen Petrović. Završilo je 83:55 (19-13, 23-8, 24-11, 17-23).

Solidno smo otvorili susret kada je obrana u pitanju, sveli smo domaćina na dvadesetak koševa u prvoj četvrtini, i u samom nastavku druge četvrtine. No, realizacija nije bila na mjestu. Imali smo dosta prilika, falilo je preciznosti, malo i sreće. Cibona je to iskoristila sredinom druge četvrtine s četiri uzastopne trice, čime su otišli na, za nas nedostižno vodstvo.

Trudili smo se, ali domaćin zasluženo slavio. Čestitamo Ciboni na pobjedi!

STATISTIKA UTAKMICE

Ivan Perinčić: “Zaslužena pobjeda Cibone. Mislim da je utakmica bila gotova u prvom poluvremenu. Danas jednostavno nismo došli na utakmicu. Razlog tome je možda i prevelika potrošnja u utakmici protiv Dubrave prije tri dana i težak put. Svejedno je zabrinjavajuće koliko smo grešaka danas napravili. Mislim da je Cibona odigrala stvarno dobru napadačku utakmicu, nadigrali su nas u svakom segmentu košarke. Još jednom čestitam Ciboni na pobjedi, a nama je ovo lekcija kako ne trebamo izgledati protiv ekipa koje su bolje od nas.”

Petar Dubelj: “Nažalost težak poraz. Nismo od početka imali pravi pristup. Cibona je odlično otvorila utakmicu i riješila sve u prvom poluvremenu. Jako dobro su šutirali za tri poena za razliku od nas. Nažalost nismo se snašli na njihovu zonu i s tako lošim šutem za tri poena nismo imali šanse, ali što je tu je. Okrećemo se novim izazovima. Slijedi nam Zadar u nedjelju i još dva kola do kraja drugog dijela i nadam se da ćemo pružiti puno bolje utakmice.”

Aktualni prvak Hrvatske, Zadar, u Gospino polje stiže u nedjelju, 4. veljače, od 19 sati. Jedino nam puno Gospino polje može pomoći…

VIDIMO SE!

Foto: Mihaela Paluh/KK Cibona