Poraz u Zagrebu od Dinama, trener Perinčić: Žao mi je jer smo 25 minuta igrali dobru košarku

U 24. kolu FAVBET premijer lige, nismo uspjeli doći do pobjede na gostovanju u Zagrebu kod Dinama. Završilo je 87-70 (25-28, 17-22, 29-8, 16-12).

Dobro smo otvorili, imali smo prednost +11, no, nije išlo od treće četvrtine, što je domaćin iskoristio i zasluženo slavio.

STATISTIKA UTAKMICE

Prvo poluvrijeme je bilo dobro. U trećoj četvrtini se nismo adaptirali na njihovu 2-3 zonu. U toj četvrtini Dinamo je šutirao 7/11 za tri poena, a mi 1/13, i mislim da je tu nastala najveća razlika. Žao mi je jer smo igrali 25 minuta dobru košarku. Dinamo je preiskusna ekipa, koja je složena da bude među prve četiri. Jednostavno iskažnjavaju sve te stvari i propuste. Zaslužena pobjeda Dinama, čestitke” – rekao je trener Dubrovnika Ivan Perinčić.

Prvo poluvrijeme stvarno dobra utakmica. Igrali smo jako dobro, prvenstveno u obrani. Zbog toga je uslijedilo i dosta poena u napadu. Drugo poluvrijeme smo krenuli loše. Izgubili smo tu obrambenu agresivnost. Ušli smo u ritam Dinama, koji je znao iskoristiti naše mane” – rekao je Roko Gizdavčić.

Foto: Luka Batelić