Prva momčad Dubrovnika dočekuje Stoju u nedjelju!

Nakon 11 odigranih kola Prve muške lige, Dubrovnik je uvjerljivo prvi s omjerom 10-1. Jedini poraz u prvom dijelu sezone zadala nam je Stoja i to u prvom kolu!

A sada počinje drugi dio regularnog dijela Prve muške lige. Košarkaši Dubrovnika u nedjelju od 20 sati u Gospinom polju dočekuju upravo Stoju iz Pule (12. kolo). Iako su Puležani polusezonu zaključili omjerom 3-8, u posljednja dva kola ostvarili su važne pobjede (doma protiv Opus Puntamike i u gostima protiv Mladosti), tako da u Gospino polje zasigurno stižu motivirani.

“Mislim da definitivno možemo biti zadovoljni prvim dijelom sezone. Prikazali smo fenomenalne igre i zasluženo smo prvi” – ističe naš igrač Filip Vujičić te o nadolazećem susretu nadodaje: “Mislim da nemamo što drugo tražiti osim pobjede i vratiti im za poraz u Puli.”

Borba za Premijer ligu izgleda odlično, no pred Dubrovnikom je cijeli drugi dio regularnog dijela, nakon čega slijedi daljnja faza doigravanja.

“Moramo nastaviti jako raditi za drugi dio sezone. Zadatak nam je trenirati, nastaviti pobjednički niz i ući u playoff sa što boljim plasmanom” – zaključuje Vujičić.