Seniorska momčad Dubrovnika u subotu gostuje u Zagrebu

Seniorska momčad Košarkaškog kluba Dubrovnik ove subote u 19 sati gostuje u Zagrebu u sklopu 9. kola Prve muške lige. Protivnik je HAKK Mladost.

Dubrovčani u susret ulaze kao i dalje prvoplasirana momčad lige (7 pobjeda, 1 poraz), dok zagrebački sastav na susret gleda s 9. mjesta (3 pobjede i  4 poraza, utakmica manje).

Iako je momčad Ivana Perinčića u sjajnoj formi, gostovanje kod Mladostaša neće biti lagano. Predvođeni  Petrom Ogrizovićem, Lukom Mršićem, Markom Ljubičićem, Renatom Serdarušićem i ostatkom momčadi, sve tri pobjede ove sezone ostvarili su upravo kod kuće (protiv Jazina, Zagreba i osječkih Vrijednosnica).  

„Mladost je zanimljiva mlada ekipa, sastavljena od perspektivnih igrača Cedevite Junior. Trkački izvanredni. Primarno će biti cilj zaustaviti tu njihovu tranziciju i svesti ih na igru 5 na 5. Iskontrolirati njigovog playmakera Ogrizovića koji je motor te ekipe i Serdarušić također. Ako ih uspijemo svesti na igru 5 na 5, mislim da su nam velike šanse za pobjedu jer imamo malo više iskustva od njih i malo veću širinu.“ – istaknuo je strateg dubrovačkog sastava Ivan Perinčić.

Prijenos utakmice dostupan je na YouTube kanalu HKS.tv