Trener Perinčić o Cedeviti, kratkom odmoru i promjenama u rosteru

U nedjelju od 18 sati u Gospinom polju dočekujemo Cedevitu Junior.

“Bit će jako zahtjevna utakmica. Cedevita dolazi u punom sastavu, a uz to su pojačani za novog, sjajnog playmakera, koji dolazi s puno većeg ranga natjecanja. To se i vidjelo u utakmici protiv Zadra, kada su bili jako blizu pobjede. Cedevita je sjajna ekipa, odlično vođena od trenera Mulaomerovića. Sjajno trče. U prvoj utakmici su nam zabili puno trica. Bili su šuterski raspoloženi. To su stvari na koje moramo obratiti pozornost, ako mislimo biti u prilici da dobijemo utakmicu” – istaknuo je o nedjeljnom protivniku trener Ivan Perinčić.

Prvi dio sezone zaključili smo sa sedam pobjeda i sedam poraza, odnosno, šestim mjestom. Cedevita Junior je jedno mjesto iznad nas s omjerom 8/6.

“Imali smo odmor nakon Splita. Nakon Božića smo počeli s treninzima. Moram pohvaliti igrače kako su odradili treninge” – rekao je Perinčić o pauzi koja za nas završava u nedjelju.

“Imamo problem s brojem igračem u zadnje vrijeme. Bilo nas je 8-9 na treninzima, i nismo igrali pet na pet niti jedan put do sada. To bi mogao biti problem. Imali smo i promjene u rosteru. Napustili su nas Popić i Lazić, a stigao je Roko Gizdavčić. Smatram da može biti veliko pojačanje, kada pohvata napadačke i obrambene kretnje. Mislim da pod hitno moramo dovesti jednog visokog igrača, kako bi nastavili normalno trenirati i biti konkurentni” – zaključuje Perinčić.