POČINJE LIGA ZA PRVAKA – U GOSTE DOLAZI HERMES ANALITICA

U srijedu, 23.03.2022 u 19.00, u sportskoj dvorani u Gospinom polju, KK Dubrovnik ugošćuje KK Hermes Analiticu i sa tom utakmicom se otvara novo poglavlje ove sezone i borba u ligi za prvaka počinje!

Ova utakmica je po službenom rasporedu trebala biti odigrana u Zagrebu, no radi raspoloživosti dvorane, dogovorena je zamjena gostovanja, i naši momci će ligu za prvaka otvoriti pred domaćom publikom, i zato vas pozivamo da dođete u što većem broju i podržite našu ekipu koja ove sezone ima za cilj ulazak u Premijer ligu!

KK Hermes Analitica je jedina ekipa sa kojom u prvom dijelu sezone imamo negativan skor sa dvije izgubljene utkamice, koje se odlučene praktički sa zadnjim šutem, stoga i ovaj put očekujemo jednu jako zanimljivu borbu i naravno pobjedu naše ekipe.

KK Dubrovnik je u zadnjem dijelu sezone u uzlaznoj putanji, i jedina je ekipa sa 5 uzastponih pobjeda u zadnjih 5 utakmica, dok je KK Hermes Analitica u drugom dijelu sezone izgubila vodeću poziciju koju je imala veći dio sezone, a u zadnjih 5 utakmica je nanizala 2 poraza, te završila na 3 mjestu na tablici sa 5 poraza, a KK Dubrovnik je 4 na tablici sa 6 poraza u prvom dijelu sezone.

Ova utakmica će biti i prva utakmica za novo pojačanje KK Dubrovnika – ukrajinskog igrača Oleksandra Belikova, koji se pridružio ekipi u prijelaznom roku.

Ovom dvoboju dodatnu zanimljivost donosi i činjenica da sa pobjedom Dubrovnik može skočiti na treće mjesto u poretku, te smanjiti negativan skor u međusobnim omjerima, koji u slučaju izjednačenja na tablici na kraju sezone može biti presudan.

Sve u svemu, čeka nas jako zanimljiva utakmica, u srijedu u 19.00 u Gospinom polju!