ZAVRŠEN JE PROLJETNI LIBERTAS KUP

Završen je Proljetni Libertas Kup. Iza nas su 3 dana prepuna košarke, i zabave za djecu. Na Proljetnom kupu je nastupilo 10 ekipa iz 6 klubova, iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Libertas Kup je bio organiziran za dvije uzrasne kategorije; U14 i U16. Bilo je pregršt zanimljivih utakmica, ali i zabave za sve posjetitelje, za koje je KK Dubrovnik organizirao besplatan razgled grada i vožnju žičarom na Srđ.

Košarkaši KK Sežane su na kraju uzeli naslov pobjednika U16 turnira, pobjedom u finalu 67:62 protiv domaćina KK Dubrovnik. Medalju za treće mjesto je uzela ekipa KK Zadra koja je u polufinalu pobijedila OKK Slobodu rezultatom 70:59. U utakmici za 5. mjesto naša je mlađa ekipa ŠK Dubrovnik pobijedila KK AS-a 56:54. Više informacija o U16 turniru te rezultate svih utakmica možete naći OVDJE

Na U14 turniru prvo mjesto je uzela ekipa ŠK Zadar. Drugo mjesto je uzela OKK Sloboda. Treće mjesto je pripalo ekipi iz KK DOŠK koja je pobijedila ekipu KK Dubrovnika.Više informacija o U14 turniru te rezultate svih utakmica možete naći OVDJE

Sa proljetnim turnirom je završen ovosezonski ciklus turnira za sve uzraste kluba, koji su imali priliku igrati protiv svojih vršnjaka iz Hrvatske i regije.

Fotogalerije slika sa Proljetnog Libertas Kupa možete pogledati na linkovima ispod:

Kako je to izgledalo na prošlim izdanjima Liberta kupova ove sezone pogledajte na linkovima ispod:

Veselimo se sljedećem izdanju Libertas Kupa i ponavljanja još jedne lijepe košarkaške priče iz Dubrovnika.

Hvala svim igračima i klubovima na sudjelovanju!

LIBERTAS KUP – U16 TURNIR

FINALNI POREDAK:

  1. KK SEŽANA
  2. KK DUBROVNIK
  3. KK ZADAR
  4. OKK SLOBODA, TUZLA
  5. ŠK DUBROVNIK
  6. KK AS, HERCEG NOVI

DOBITNICI INDIVIDUALNIH NAGRADA:

MVP TURNIRA: Ian Lazarevski (KK Sežana)

PRVA PETORKA TURNIRA: Ian Lazarevski (KK Sežana), Luka Salatić (KK Dubrovnik), Maid Grebović (OKK Sloboda), Petar Miović (KK Dubrovnik), Toni Josipović (KK Zadar)

LIBERTAS KUP – U14 TURNIR

FINALNI POREDAK:

  1. KK ZADAR
  2. OKK SLOBODA, TUZLA
  3. KK DOŠK, DRNIŠ
  4. KK DUBROVNIK

DOBITNICI INDIVIDUALNIH NAGRADA:

MVP TURNIRA: Filip Bilokapić (ŠK Zadar)

PRVA PETORKA TURNIRA: Filip Bilokapić (ŠK Zadar), Dženis Hodović (OKK Sloboda), Bruno Perić (KK DUbrovnik), Šime Vlajić (KK DOŠK), Šime Grbin (KK Zadar)