PA, DRAGI NAŠI, KREĆEMO! NEDJELJA, 18 SATI, GOSPINO POLJE

Košarkaši Dubrovnika kreću u drugu fazu natjecanja u Prvoj muškoj ligi – Ligu za prvaka. Prvi susret na rasporedu je u nedjelju (19.3.2023.) s početkom u 18 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Protivnik je KK Omiš Čagalj Tours.

Ovim putem pozivamo sve Dubrovkinje i Dubrovčane, ljubitelje košarke i sporta, u nedjelju od 18 sati u Gospino polje. Dubrovnik pred domaćom publikom otvara Ligu za prvaka. Mnogo teži, naporniji, ali i zanimljiviji i izazovniji dio natjecanja.

U Ligu za prvaka plasiralo se prvih šest momčadi tablice regularnog dijela. Dubrovnik je nakon 22. kola u društvo Lige za prvaka “upao” s uvjerljivog prvog mjesta ostvarivši jedan jedini poraz:
1. Dubrovnik 21-1
2. Vrijednosnice Osijek 17-5
3. Ribola Kaštela 16-6
4. KK Kvarner 2010 14-8
5. KK Zagreb 13-9
6. KK Omiš Čagalj Tours 11-11

Šest momčadi međusobno će odigrati “svak sa svakim” po 2 susreta (doma-gosti), nakon čega najbolja dva igraju finalnu seriju. Omjer i bodovi prenose se iz regularnog dijela.

Momčad trenera Ivana Perinčića na dobrom je putu za povratak u najveći rang hrvatske košarke – HT premijer ligu. Prva dva susreta u Ligi za prvaka Dubrovčani igraju kod kuće, a te bi utakmice mogle biti ključne u borbi za finalnu seriju (nakon Omiša, dolazi drugoplasirani Osijek – subota, 25.3.2023., 18h). Zato vas trebamo više nego ikada!

#DubrovnikBasketball

Comments (1)

  1. InfoKiosk – Sve vijesti na jednom mjestu

    […] O susretu Dubrovnika i Omiša više potražite ovdje. […]

Comments are closed.